Eksamensangst

Eksamens- angst / Præstations teknik

Har du det svært med at skulle til eksamen? Bliver du nervøs, og har svært ved at præstere det du gerne vil, selvom du har brugt masser af energi og godt kan dit pensum ?
 
 
Har du prøvet at skulle holde tale for få eller mange mennesker på jobbet eller til familie-fest? Og haft det rigtig skidt,  været angst for at det ikke skulle gå, glemt hvad du skulle sige når du stod der? selvom du har øvet dig rigtig meget?
 
 
Kan du også genkende dette? mange af os kender til dette. Vi øver og øver os, men alligevel kan det være svært, nerverne spilder ind selvom man rigtig gerne vil det og ved at man kan.
 
 
Jeg kan ved hjælpe af samtaler og enkle værktøjer give dig ro, styrke og troen på dig selv, så du meget nemmere kan præstere, og oplever, at du får succes med det.

Forløb:
Den første session tager ca. 90 minutter, efterfølgene tager det 60 minutter pr. session. Efter første session  aftaler vi et evt. videre forløb.

Hvor:
2 muligheder for mødested:
1: Mit kontor i Køge, og der er gratis parkering lige ved døren.
Kommer du med bus eller tog stopper buslinje 120, 100 meter fra kontoret, og med S-tog, er Ølby Station tæt på.

2: Hvis du ønsker konsultation hjemme hos dig, kommer jeg meget gerne, køre på hele sjælland.Transportgebyret er kr. 199 pr. besøg. (Udenfor 4600 Køge)

Walk & Talk:
Nogle mennesker har nemmere ved at åbne sig når de ydre rammer ikke er på et kontor, men ude i det fri. Derfor er Walk & Talk er rigtig god ide.

Pris:
- Første session: 695,-
- Efterfølgende: 495,-
- Pakkepris  1.795. (Normalpris 2.180) Du sparer 385,-Pakken indeholder: Første session + 3 efterfølgende sessioner
Studenter -20 %

Ring 21 347 346 og fortæl mig hvad du ønsker hjælp til.

Copyright Butterfly Coaching.dk 2018

Marianne@Min.Coach  -  Book din coaching på tlf. 21 347 346