Positiv Psykologi case

Positiv Psykologi case

Jeg har netop haft en arbejdsdag med en mindre virksomhed med 8 ansatte. De har alle forskellige job-funktioner, men skal kunne overtage hinandens opgaver indimellem. Det giver en masse frustration, da de ikke alle arbejder ens, og der er ikke forståelse for hvorfor nogle er længere tid om de forskellige opgaver, end andre er. Det skaber splittelse i gruppen, og gav en masse sladder, indbyrdes. Samtidig var der heller ikke forståelse for, at alle opgaver var lige vigtige.

Ved at arbejde med “Via Strenght”-testen fandt de alle ud af egne styrker, og hvorfor de agerede som de gjorde, i de forskellige situationer.
Det gav dem en god indsigt i, og forståelse for, hvor forskellige de var. Og det gav en bedre forståelse for, hvorfor de hver især løste opgaverne forskelligt, og ikke lige hurtigt.

Vi arbejdede med flow, og hvorfor det er så vigtigt at være i flow for at kunne yde bedst muligt på jobbet-
Vi arbejdede bl.a. også med “GUF-modellen”, hvor der arbejdes med Gys, Gab og Guf-opgaver for at få en forståelse for flow.

Dette gav igen deltagerne en rigtig god indsigt og forståelse for hinanden, og hvorfor de hver især havde opgaver, der gav mere energi end andre opgaver, og hvorfor alle ikke løste dem lige hurtigt og lige effektivt.
Dagen gav arbejdspladsen en bedre arbejdsmoral og stemning iblandt kollegaerne,og ikke mindst en øget produktivitet, med den viden de nu besad om hinanden.

Efterfølgende har tilbagemeldningerne fra virksomheden været, at det var en super dag, der har givet rigtig meget styrke, sammenhold, forståelse for hinanden, og et langt bedre arbejds-flow

Forløb:
Den første session tager ca. 90 minutter, efterfølgene tager det 60 minutter pr. session. Efter første session aftaler vi et evt. videre forløb.

Hvor:
2 muligheder for mødested:
1
: Mit kontor i Køge, og der er gratis parkering lige ved døren.
Kommer du med bus eller tog stopper buslinje 120, 100 meter fra kontoret, og med S-tog, er Ølby Station tæt på.

2: Hvis du ønsker konsultation hjemme hos dig, kommer jeg meget gerne, køre på hele sjælland. Transportgebyret er kr. 199 pr. besøg. (Udenfor 4600 Køge)

Walk & Talk:
Nogle mennesker har nemmere ved at åbne sig når de ydre rammer ikke er på et kontor, men ude i det fri. Derfor er Walk & Talk er rigtig god ide.

Pris:
- Første session: 895,-
- Efterfølgende: 695,-
- Studenter -20 %
     
Ring 21 347 346 og fortæl mig hvad du ønsker hjælp til