Kom videre efter skilsmissen – case

Sådan kom Mette videre efter sin skilsmisse

I de sidste 6 måneder har jeg flere gange haft besøg af Mette, som lige er blevet skilt. For Mette har det været den sværeste tid i hendes liv. Det kom som et chok og hendes verden faldt helt sammen.
Skilsmissen var ikke Mette’s beslutning, hun syntes de havde et godt liv, selvom de havde været sammen i næsten 15 år, både som kærester og ægtefolk. To børn er der kommet til undervejs, på 13 og 11 år.

Mette har i flere år gået hjemme og passet børnene, og senere arbejdet som medhjælper i sin eks-mands firma. Mette har haft en meget dominerende mand, men for børnenes skyld har hun lært at indordne sig “som hun selv kalder det” .
De ting samlet har gjort, at hun føler at hun nu mister alt. Både sin kernefamilie som er en rigtig vigtig ting for Mette, hendes job og deres fælles hus.

Så for Mette har det været en stor udfordring at skulle se “lyset” igen.
Vi har brugt en masse tid på at tale om de tanker og udfordringer Mette stod over for, så som:

"Hvad skal der blive af mig?"
"Kan jeg klare mig selv?"
"Hvad med bolig og økonomien?"
"Var det mig der gjorde noget galt?"
"Hvorfor sker det lige for mig?"
"Vil jeg blive alene altid?"
"Bliver jeg ensom?"
"Hvorfor så jeg det ikke komme?”

Hver gang vi mødes eller taler sammen over telefonen, får Mette nogle små opgaver/udfordringer, som hjælper hende på vej videre. Efterhånden er det en selvstændig og stærk Mette, der nu er på vej ind i den næste fase af sit liv.

Som de fleste andre skilsmisse-ramte, fandt Mette ud af, at hun godt kunne selv. Selvom det var, og er, en tung tid hun skal igennem, er der også et lys der er blevet tændt hos Mette, og livsglæden er ved at komme tilbage.
Mette har fundet ud af at, hun ikke bare er ok, men på mange måder er et super dejligt menneske, der godt kan selv.
Hun er flyttet til en ny by i et lille hus, tæt på hendes familie og gamle venner, som har hjulpet hende og børnene rigtig meget.
Børnene er starte i ny skole, og det begynder at gå godt for dem. De ser ikke deres far så meget, men der er kommet mange nye venner til som jo er en vigtig ting de år.

Mette er startet i fitness-centret som gør, at hun kommer ud og møder en masse nye mennesker. Hun er lige nu uden job, men er igang med at opdatere sin gamle uddannelse. Så på den front er der også håb.
Selvom det nu er ca. et år siden Mette og hendes mand gik fra hinanden, kan Mette stadigvæk blive ked af det engang imellem. Det er helt ok, men heldigvis mere sjældent nu.

Det er vigtigt at huske, at det tager tid at komme igennem sådan en proces. Det er så vigtigt at passe på sig selv hvis man kommer i sådan en situation.
For nogle er det en livskrise, først kommer chokket, så krisen, og derefter helings-perioden. Det kan være meget forskelligt hvordan vi kommer videre derfra, men det er vigtigt at få den rigtige hjælp, få lukket nogle kasser, og finde sin nye vej.

Forløb:
Den første session tager ca. 90 minutter, efterfølgene tager det 60 minutter pr. session. Efter første session aftaler vi et evt. videre forløb.

Hvor:
2 muligheder for mødested:
1
: Mit kontor i Køge, og der er gratis parkering lige ved døren.
Kommer du med bus eller tog stopper buslinje 120, 100 meter fra kontoret, og med S-tog, er Ølby Station tæt på.

2: Hvis du ønsker konsultation hjemme hos dig, kommer jeg meget gerne, køre på hele sjælland.
Transportgebyret er kr. 199 pr. besøg. (Udenfor 4600 Køge)

Walk & Talk:
Nogle mennesker har nemmere ved at åbne sig når de ydre rammer ikke er på et kontor, men ude i det fri. Derfor er Walk & Talk er rigtig god ide.

Pris:
- Første session: 895,-
- Efterfølgende: 695,-
- Studenter -20 %
     
Ring 21 347 346 og fortæl mig hvad du ønsker hjælp til

Copyright Butterfly Coaching.dk 2018

Marianne@Min.Coach  -  Book din coaching på tlf. 21 347 346